onsdag 23 oktober 2013

Sydag lördag den 26:e!

Nu är det äntligen dags för sydag igen. Här kommer lite info.

Var: Waldorfskolans fritids som ligger i sommarroskogen. Åk på Gustavsviksrakan förbi badhuset mot adolfsberg, ta av vänster innan du åker under tågrunneln. I backen upp finns sedan en skylt mot Lugnets IP in vänster, sväng in där. När du sen får välja på antingen vänster nerför en backe mot Lugnet eller höger uppför en backe så tar du höger så är du strax framme. Ett stort rött trähus med veranda.

När: 10-16

Mat: Ta med egen lunch, det finns ingen micro men ugn och spis och porslin etc. Jonna ser till att baka nått fika och tar med kaffe och mjölk. Nån tedrickare kanske kan slänga ner några tepåsar.

Hur: Ta med symaskiner och tillbehör som vanligt. Jonna tar med strykjärn, strykbräda ska vi kolla om det finns där annars kanske nån som inte har barnvagn + barnstol etc kan ta med det. En skarvsladd kan vara bra att ta med sig själv så att vi är säkra på att ha ström.


Och alla är såklart välkomna; om jag minns rätt blir det jag själv, Malin, Kristina, Lisa, Amanda och en kompis, Petra och kanske nån mer som dyker upp.

Kul!

/Jonna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar