lördag 8 juni 2013

Sommaravslutning den 17/6 kl 18!

Som vanligt den här tiden är det dags för sommarupphåll och därtill hörande sommaravslutning!

I år kommer vi vara hemma hos Kristina som bor i Sjågesta som ligger ut mot Glanshammar. För vägbeskrivning lämna en mejladress i en kommentar så ordnar Kristina det:)

Som vanligt är det knytis, alla tar med nått gott. Vi brukar satsa på både smörgåsar och trevligt pålägg, sötebröd och lite frukt eller bär. Skriv i kommentarerna att du kommer och vad du tar med dig så ordnar även det upp sig!Hoppas vi ses! 

Hälsningar Jonna som kommer med Tage om bara storasyster kan få barnvakt. 

7 kommentarer:

 1. Jag och Tage kommer, jag tänkte ta med ost och skinka. Vi åker bil så om nån vill får ni åka med oss med reservation för att vi kanske måste bege oss hemåt i förtid även om jag inte tror det.

  SvaraRadera
 2. Jag kommer gärna om det finns någon att åka med ifrån stan ;) Jag kan isf ta med grönsakspålägg och något sött i det mindre formatet!

  SvaraRadera
 3. Emilia, om du inte kan åka med nån annan som passerar stan så får du givetvis dela bil med mig och Tage

  SvaraRadera
 4. Jag kommer gärna men skulle behöva en vägbeskrivning till millammilla@hotmail.com. Ifall fler behöver skjuts har jag plats i bilen, den avgår från bromsplan 1730 men jag kan hämta på fler ställen också, skicka ett mail i så fall. Jag tar med något med rabarber, det blir nog något sött! / Camilla

  SvaraRadera
 5. Hej Jag kommer och åker bil från Marieberg om någon vill åka med. Jag kan baka bröd.

  SvaraRadera
 6. Vi är inte så många än, hoppas vi blir fler. Självklart är även ni som inte känner mig så väl lika välkomna!
  Då har vi bröd och pålägg och gotterier. Jag fixar (som värdinnetraditionen bjuder) dryck. Te/kaffe, bubbelvatten, lantvatten och älggräsdryck (typ lättdryck). Å så finns det mer bröd osv om vi är matglada.

  SvaraRadera
 7. Jag jobbar tyvärr till kl.20.. Synd synd, men hoppas ni får en mysig kväll!

  SvaraRadera