Emilias babymössor. |
Malins tjusiga symaskinsväska. |
Ida syr Fem-myror-är-fler-än-fyra-elefanter-dräkt. |
Emelie syr balklänning. |
Åsa fixar med ipadfrodral. |
Bilder från sydagen hos Ida. Närvarade under förmiddagen gjorde även Amanda, sen åkte undertecknad och missade kanske någon som kom senare och förmodligen en fin fortsättning på eftermiddagen!
Vissa har frågat efter mitt recept på vegetarisk ratatouille, här kommer det:
SvaraRadera1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 aubergine (350 gr)
1 squash (300 gr)
1 burk körsbärstomater (400 gr)
2 msk olivolja
1/2 tsk + 2 krm salt
2 krm + 1 krm svartpeppar
150 gr getost
2 dl mild ajvar relish
1 kruka basilika, grovt hackad
1/2 kruka oregano
1 msk balsamvinäger
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skala och hacka lök och vitlök. Skär aubergine och squash i grova bitar. Lägg i en ugnsäker form. Vänd ner tomater, olivolja, 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Rosta i ugn 25-30 min.
3. Skär bort kanten och smula ner getosten i grönsakerna. Blanda i ajvar och örter. Smaka av med salt, peppar och balsamvinäger.
Servera med surdegsbröd, ris eller bulgur.
Hoppas ni kommer att tycka om den!