tisdag 29 mars 2011

Sydag?!

Jag tar tillfället i akt att på detta lite udda sätt undra om det inte är dags för en sydag snart. Om intresse finns kan vi vara hemma hos mig eller hos någon annan om det passar bättre. Någon helg runt men inte på påsk kanske?

3 kommentarer:

 1. Jag håller med, min hög med trikåtyger bara växer i väntan på att jag ska lära mig sy i dem.

  Vi pratade lite löst om den sydag den 9/4 igår. Men syfestival i Jönköping lockade visst mer för vissa ;-). Jag kan i alla fall, och helgen efter går också bra.

  SvaraRadera
 2. Å inte den 9/4 tycker jag, då ska vi fira min 30-årsdag så iaf Malla och jag är upptagna också. Helgen efter låter mycket bättre!

  SvaraRadera
 3. Jag vill gärna hitta på något på den 9/4 och syfestivalen låter väldigt roligt. Skulle det dock passa dig Emelie bättre att sy kan vi ju träffas hos mig bara vi två. Å andra sidan: jag är en nybörjare på att sy och kan säkerligen inte vara till mycket hjälp med dina trikåtyger. I så fall är det kanske bättre att satsa på den 16/4 fast då kan vi inte vara hemma hos mig.

  Jonna: grattis i förskott och ha det så roligt på din 30-årsdag. Synd att jag missade dig och Ingrid för några veckor sedan men vi kanske ses på den 16/4. Det ska bli roligt att får lära känna din dotter!

  SvaraRadera